Du er nå inne på tidligere NILFs nettsted som er en del av www.nibio.no. 1. juli 2015 ble Norsk institutt for bioøkonomi (NIBIO) opprettet som en fusjon av Bioforsk, Norsk institutt for landbruksøkonomisk forskning (NILF) og Norsk institutt for skog og landskap.
Tips en venn
Din e-post:
Ditt navn:
Mottakers e-post:
Lukk

Kurs: Økonomidagene 2015

Tips en venn Skriv ut

Norges Bondelag og NILF har gleden av å invitere regnskapsførere, rådgivere og andre med interesse for bondens økonomi til Økonomidagene 2015.
 

19.05.2015


På disse to dagene vil vi gi deg nyttig faglig påfyll som gjør at du med større frimodighet kan ta opp temaet økonomi med kunden din. Temaene blir tatt opp på en ukomplisert måte og med gode tips om hvordan vi skal formidle dette overfor bonden.


Målgruppe:
Regnskapsførere, rådgivere og andre med interesse for bondens økonomi.
 

Sted Dato Påmeldingsfrist
Gardermoen Scandic Oslo Airport 22.- 23. september 20. august

 
Forelesere:
Einar Frogner (styremedlem i Norges Bondelag), Eldbjørg Nekstad (administrasjons- og personalleder i Tveit regnskap AS), Jostein Aksdal (teamleder rådgivning i Tveit regnskap AS) Ole Christen Hallesby (økonomisk rådgiver), representant fra Tine rådgivning, representant fra Nortura, Lars Kjus (Norsk landbruksrådgivning), Peder Skåre (Landkreditt bank), Torill Mevik (Innovasjon Norge) og Gunnar Nossum (Trøndelag forskning og utvikling)


Faglig oppdatering:
Finansregnskap (12 timer)
Annet (2 timer)


Link til program og påmelding

 

NILF i media